Jesteśmy firmą rodzinną ... i zdobyliśmy nasze doświadczenie praktyczne pracując w międzynarodowych korporacjach.
Danny Wauters
- Właściciel LEAN GO UP
- Edukacja : Dyplom Wyższe Wykształcenie Inżynier specjalność chemia przemysłowa (Gent, Belgia) oraz Dyplom Business Economics (Antwerpia, Belgia)
- Doświadczenie : 27 lat w międzynarodowych korporacjach w Belgii oraz w Polsce produkując części dla Klientów z branży samochodowej. Jako Dyrektor Zakładu uruchomiłem i zarządzałem 2 zakładami które były jednym z ogniw łańcucha dostaw w branży samochodowej, w nowych lokalizacjach według zasad Lean Manufacturing
- Szkolenia : narzędzia Lean Manufacturing / Organizacja pracy / Rozwiązywanie problemów / Zarządzanie projektów / Zarządzanie zamianą / narzędzia Jakości (FMEA, APQP, 8D, ...) / Systemy Jakości (QS9000, ISO 16949, ISO 14001, Formel Q (VDA)) / KPI / Bezpieczeństwo / Ergonomia / Praca z produktami niebezpiecznymi / Marketing / Logistyka / Leading & coaching people / Praca w zespole / Kreatywność / SAP / narzędzia IT (MS Office, MS Access, Lotus Notes)
- Certyfikaty : Lean Manufacturing / Organizacja Pracy / Gemba Kaizen / Ogólne podstawy dla audytorów procesu według VDA 6.3 / Formel-Q capability / Bezpieczeństwo i odpowiedzialność produktu / Zarządzanie zmianą / Audytor wewnętrzny systemów bezpieczeństwa żywności HACCP / Praca z produktami niebezpiecznymi / Finanse dla nie finansistów / Ochrona danych osobowych / Coaching dla menedzerów / Motywacja zespołów i zarządzanie zespołami / Skuteczny lider i trener/coach
Magdalena Wauters
- Współpracująca w LEAN GO UP
- Edukacja : ukończone studia I-stopnia Zarządzanie i inżynieria produkcji specjalizacja bezpieczeństwo i higiena pracy, studia II-stopnia bezpieczeństwo pożarowe specjalizacja mgr. ochrony pożarowej, kurs inspektora ochrony pożarowej w Częstochowie, kurs pedagogiczny dla pozaszkolnych form kształcenia
- Doświadczenie : praca na stanowisku Specjalista ds. bhp i ppoż w zagranicznych korporacyjach posiadających zakłady produkcyjne w Polsce. Audytor wewnętrzny systemów bezpieczeństwa żywności HACCP